Ön itt van:

Egyesület

Pályázati felhívás

E-mail Nyomtatás PDF

Az év JEDI MANNAENERGY lakóhajós zöldáram ESCO közössége pályázati felhívást töltheti le itt.

Módosítás dátuma: 2015. február 19. csütörtök, 10:36

Alapítók

E-mail Nyomtatás PDF

2014.dec.17.-én Budapesten a Párbeszéd Háza Loyola Caféban a JEDI (Joint Energy Development Investment) civilek a Zöld Magyarországért® védjegyű JEDI MANNAENERGY Civil Társaságalapító személyek neve a következő. A név előtt a Magyarországi Zöld Kereszt Egyesületben regisztrált Széchenyi eurikum lakóhajó megépítését támogató reg. szám. A név után a JEDI civilek a Zöld Magyarországért® konkrét feladatvállalás megnevezése.

 

 

JEDI MANNAENERGY Civil Társaság alapítói.

Reg

Név

JEDI civilek a Zöld Magyarországért® feladatvállalás megnevezés

3

Danubius Robin

Vízmolnárgéphajó és +/- 600 MW Vízmolnárgép virtuális tározós vízerőmű (VVTV) Microgrid kapcsolás találmányi hasznosítás koordinálás. EU feltörekvő jövőtechnológia (FET) program koordinátor

5

Dr. Markó Imre

Vízmolnárgéphajó Microgrid kapcsolás találmányi hasznosítás koordinálás.

6

Süveg Tiborné

Öko-szociális közösségi és civil gazdaság fejlesztő, regionális szintű közösségi célú hasznosítás, fejlesztés, koordinálása.

37

Dr. Szabadkai Attila

Magyar és német nyelvű társadalmi és gazdasági partner koordináció.

38

Szabadkai Bálint

Nemzetközi kapcsolattartó és a fenntarthatósági képzések koordinátora 

39

Dr. Szabadkai Antal

Az EU regionális Duna Stratégiájával való koordinálás.

Magyarországi Zöld Kereszt tagsági nyilatkozat

E-mail Nyomtatás PDF

Itt a Magyarországi Zöld Kereszt Egyesület tagsági nyilatkozatot töltheti le.

 

Kitöltés után scannelve kérjük az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre visszaküldeni.

Köszönjük.

Módosítás dátuma: 2013. december 01. vasárnap, 15:57

2014 évi alapszabály

E-mail Nyomtatás PDF

A civilek a Zöld Magyarországért® védjegyű JEDI MANAENERGY civil társaság 2014.dec.17. keltű alapító okiratát töltheti le itt.

Módosítás dátuma: 2015. január 27. kedd, 12:38

Bemutatkozunk

E-mail Nyomtatás PDF

Civil társaságunk az 1994-ben alapított Magyarországi Zöld Kereszt Egyesület www.magyarzoldkereszt.eu tagja. Az egyesület a Nemzetközi Zöld Kereszt www.gcint.org tagszervezete. Zöld Magyarországért® társadalmi innovációs küldetésünk a Nemzetközi Zöld Kereszt által kitűzött globális zöld értékváltás (Value Change) és Intelligens Energia (Smart Energy) célokkal harmonizált. Fő cselekvési cél célunk a megyei, járási és települési Közösségi Energia Beruházás Fejlesztés (Joint Energy Development Investment=JEDI) és civil 100% zöldáram társadalmi innovációs programok megvalósítása.

Módosítás dátuma: 2015. szeptember 29. kedd, 09:18 Bővebben...

Civil Támogató Partnerek

E-mail Nyomtatás PDF

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Magyarországi Zöld Kereszt Egyesület www.mannaenergy.eu honlapján a Széchenyi Ecoflotta a Zöld Magyarországért® együttes védjegyű regisztrált civil személy (erkölcsi) támogatók névjegyzékében csak a nevem megjelenjen.

 

1

Hanser Mária

2

Kiss Gabriella

3

Danubius Robin

4

Szedlárné Gáll Ibolya

5

Markó Imre

6

Süveg Tiborné

7

Kovács János

8

Imre Mária

9

Horváth János

10

Mierniczky Laura

11

Rákár Gábor

12

Benke Zsolt

14

Horváth György

15

Tündik Ferenc

16

Hervai d’Elhoungne István

17

Sepsi Zsigmond

18

Sztranyák József

19

Szépvölgyi Ákos

20

Fekete György

21

Bonda Ágnes

22

Suba Brigitta

23

Hanser Jenőné

24

Kobán Szilvia

25

Kobán Tamás

26

Ács Érmes Károly

27

Tarjánné Tajnafői Anna

28

Frankovits Terézia

29

Csermák István

30

Csermák András

31

Csáki László

32

Csákiné Teleki Eleonóra

33

Jahné Pődör Ágnes

34

Jahn József

35

D. Kovács Júlia

36

Balog János

37

Szabadkai Attila

38

Szabadkai Bálint

39

Szabadkai Antal

40

Udvarnagyi Miklós Péter

41

Áldott Magdolna

Módosítás dátuma: 2015. január 27. kedd, 09:53

2010/31/EU irányelvű Zöld Középület pályázati célú adatlap

E-mail Nyomtatás PDF

Itt a Magyarországi Zöld Kereszt Egyesület zöldenergia tagozat Zöld Középület számítógépes ügyfélkezelő rendszere szerinti EU Green Building pályázati célú előzetes adatlapot töltheti le.

 

Kitöltés után beküldendő: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Módosítás dátuma: 2015. január 27. kedd, 09:51

Ecoflotta támogatólap

E-mail Nyomtatás PDF

Itt a Magyarországi Zöld Kereszt Egyesület zöldenergia tagozat és a Széchenyi Hajós Egylet Népfőiskola Alapítvány Széchenyi ökoflotta kikötő települési tervéhez a csatlakozás előzetes adatlapját töltheti le.

 

Kitöltés után beküldendő: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Módosítás dátuma: 2014. január 07. kedd, 07:23

Civil energ-etika

E-mail Nyomtatás PDF

Zöld Magyarországért® civil zöldáram gazda(g)ság Platformok ENERG-ETIKAI normái

1

Zöld Magyarországért® civil zöldáram gazda(g)ság Platformok tagjai elismerik, hogy a civil zöldáram gazda(g)ság alapja   a helyi egyetemes   áramszolgáltatóval ESCO zöldáram (solar, hidro, stb.) civil zöldáram gazda(g)sági célú partnerség.

2

Zöld Magyarországért® civil zöldáram gazda(g)ság Platformok tagjai olyan békés, és felelősségteljes személyiségként viselkednek, amilyen viselkedést elvárnak a civil zöldáram gazdaságban másoktól is

3

Zöld Magyarországért® civil zöldáram gazda(g)ság Platformok tagjai személyes szólásszabadság jogaikat úgy érvényesítik, ha teljesítik a jó szándékú személyes civil zöldáram gazdasági együttműködési kötelezettségüket.

4

Zöld Magyarországért® civil zöldáram gazda(g)ság Platformok tagjai nem sérthetik meg mások személyiségi jogait, beleértve a civil zöldáram gazdasági iparjogvédelmi és más szellemi tulajdon jogokat.

5

Zöld Magyarországért® civil zöldáram gazda(g)ság Platformok tagjai   tudatosan nem terjesztenek valótlan civil zöldáram gazda(g)sági   információkat illetve tévedéseiket a civil zöldáram gazdasági Platform nyilvánosság előtt kijavítják.

6

Zöld Magyarországért® civil zöldáram gazda(g)ság Platformok tagjai nem vállalnak olyan helyi zöldáram gazda(g)sági   tevékenységet, amely ellentmondásban van ezen ENERG-ETIKAI normákkal.

Módosítás dátuma: 2015. január 27. kedd, 09:57

1. oldal / 2